Lediga tjänster

Det är viktigt att ha kul på jobbet. Fotot är från Höganäs AB i Halmstad, fotograf Anders Andersson. 

Just nu söker vi fyra personer till Jernkontoret: 

Två miljöspecialister

Vi söker nu två erfarna miljöspecialister till avdelningen för energi, miljö och hållbarhet. Vi söker dig med ett brinnande intresse för miljöfrågor samt för industrins villkor att verka i Sverige. Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdatum är den 17 oktober 2021.
Läs mer: Jobbannons på Novare.se

• Office Coordinator med projektfokus

Rollen som koordinator är bred och varierande med flera olika ansvarsområden. Du kommer ge stöd till kontoret i sin helhet samtidigt som du kommer vara delaktig i en rad projekt, som administrativ projektledare eller som ”händer och fötter” vid Jernkontorets aktiviteter. Du kommer också stötta dina kollegor som arbetar med utbildningar och föreläsningar och agera kontaktperson gentemot skolor och företag.
Läs mer: Jobbannons på Academicwork.se

• Junior kommunikatör med intresse för samhällsfrågor

Vi söker en kommunikatör i början av sin karriär och som vill arbeta med samhällsfrågor. Du kommer att ingå i avdelningen för kommunikation, där du tillsammans med Maja, Anna, Hanna och Tommy arbetar för att främja förståelsen och intresset för en konkurrenskraftig järn- och stålindustri i Sverige genom fysiska och digitala evenemang, artiklar och texter på Jernkontorets webbplats och i sociala medier.
Läs mer: Jobbannons på Academicwork.se

På denna sida hittar du länkar direkt till våra delägare och intressentföretag. Flera av företagen har karriärsidor där de annonserar sina lediga tjänster. Eftersom många företag ingår i internationella koncerner så kan du även hitta jobb i andra länder.

Alla företag annonserar dock inte lediga tjänster på sin webbplats, se därför även:

 

Examensarbeten och sommarjobb

Inom Jernkontorets teknikområden utlyses då och då examensarbeten och inför sommaren erbjuder gruv och stålindustrin ofta sommarjobb.

Se aktuella utlysningar av sommarjobb och examensarbeten