Konferens- och festvåning

Jernkontorets hus inrymmer moderna konferenslokaler om totalt 300 kvadratmeter för upp till 150 personer och är det perfekta valet för alla typer av konferenser, möten och fester. 

Litet möte eller stor middag, Jernkontorets konferens- och festvåning ordnar skräddarsydda lösningar i en varm atmosfär med exklusiv känsla.

Alla mötesrum, även om de andas historia och tradition, har modern konferensutrustning och flexibel möblering. Trådlöst nätverk finns tillgängligt i hela anläggningen.

Informationsfolder med prislista: Välkommen till Jernkontorets hus på konferens (pdf, 1 Mb)

Maten och utvalda drycker till ditt arrangemang serveras av Elwing & Co. Catering, ett företag med tradition som lagar all mat från grunden. Rätterna är lagade på råvaror av hög kvalitet där säsongens skafferi, närodlat samt ekologiska produkter är ett naturligt val. Det går självklart att skräddarsy menyer efter dina önskemål.

Läs mer om Elwing & Co. Catering (elwingcatering.se)

Våra konferensrum
  

Stora salenStora salen

112 kvm, 24–120 platser.
En flexibel sal med fast LCD-projektor och duk. Vid biosittning ryms 120 personer. Salen passar utmärkt för större luncher eller middagar, då den rymmer upp till 100 personer.

GallerietGalleriet

65 kvm, 20–80 platser.
Salen som tagit klivet in i en modernare miljö, utan att förlora sitt ursprung och karaktär. Fast LCD-projektor och duk, med växlande modern konst från dagens stålindustri. 

Göransonska rummetGöranssonska rummet

36 kvm, 10 platser.
Vackert, antikt möblemang ger rummet en trevlig atmosfär. Göranssonska rummet kan vid behov öppnas upp mot och slås samman med Stora salen.

Ekmanska rummet

48 kvm, 14 platser.
Ett klassiskt rum som passar både för styrelsemöten och kreativa arbetsmöten. Fast LCD-projektor och duk.

Brinellrummet

10 kvm, 8 platser.
Ett mindre rum som passar för små möten eller grupparbeten.