Lunchseminarium: Jämställdhet lönar sig!

Fredagen den 25 januari på Örebro slott bjuder nätverken Metallkvinnor och Women in Mining – Sweden på lunchseminarium med Amanda Lundeteg, vd på stiftelsen Allbright. Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla.

Amanda Lundeteg är vd på stiftelsen Allbright. Allbright arbetar för att företag ska rekrytera på meritokratiska grunder och se potentialen i hela befolkningen. Foto: Pressbild.

Gruv-, stål- och verkstadsindustrin har länge arbetat strategiskt och målmedvetet för att uppnå en större jämställdhet i sina branscher. I samband med Hindersmässan i Örebro 2019 vill gruv- och stålbranschernas kvinnliga nätverk, Metallkvinnor och Women in Mining – Sweden, träffa dig som också tycker det är självklart med jämställdhet och mångfald, även i traditionellt mansdominerade industrier.

– Att stål- och gruvindustrin lyckas attrahera rätt kompetens även i framtiden är helt avgörande för industrins konkurrenskraft, säger Bo-Erik Pers, vd på Jernkontoret.

Tillsammans med Amanda Lundeteg, vd på stiftelsen Allbright, ger vi dig kunskap och verktyg för att öka jämställdheten i ditt företag men också de bästa argumenten till varför jämställdhet är en lönsam satsning. Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla.

Tid: Fredagen den 25 januari 2019 kl. 11.30-13.30
Plats: Rikssalen, Örebro slott
Anmälan: Anmälan görs här.

Media är välkomna att delta, anmälan görs till Maja Boström, kommunikationsdirektör Jernkontoret, 073 046 82 68, eller Emma Härdmark, kommunikationsansvarig Svemin, 070 346 60 48.