Många spännande sommarjobb att söka i gruv- och stålindustrin

Just nu finns det mängder av sommarjobb att söka för dig som vill jobba med ett av världens häftigaste material. Att sommarjobba på ett företag inom gruv- och stålindustrin är ett utmärkt sätt att lära känna industrin, komma in på arbetsmarknaden, skaffa värdefull erfarenhet och kontakter med personer i företagen. För den som vill kan sommarjobbet vara en början på en lång och spännande karriär.

För att fortsätta arbetet med att ställa om till klimatsmarta produktionsprocesser och skapa produkter som bidrar till en hållbar samhällsutveckling behöver bland annat Ovako, SSAB, Outokumpu, Höganäs, Uddeholm och Alleima medarbetare som bidrar med kreativitet och nya idéer. Inom gruv- och stålindustrin erbjuds du uppgifter som är utvecklande för dig själv samtidigt som du blir en del av företagens framgångar. Det kan bli en både rolig och lärorik sommar!

Som sommarjobbare inom gruv- och stålindustrin finns många intressanta arbetsuppgifter. Till exempel efterfrågas vikarier inom produktions-, underhålls- och transportavdelningar, på laboratorier och i serviceverkstäder. Även till tjänster inom kommunikation och administration. Det krävs många engagerade medarbetare för att kunna driva Sveriges – ofta världsledande – gruv- och stålföretag.

Låter detta som något för dig? På Jernkontorets webbplats hittar du en sammanställning med länkar till sommarjobb på olika företag inom gruv- och stålindustrierna, i olika delar av landet. Ta chansen och sök något av de spännande sommarjobben redan idag.

Observera att ansökningstiderna varierar och att det kan tillkomma nya sommarjobb allt eftersom, så håll gärna regelbunden koll på listan!

Vi på Jernkontoret uppdaterar sommarjobbslistan en gång i veckan, men om du ser något som inte stämmer får du gärna mejla till gustav.henschen@jernkontoret.se