Se studenterna pitcha för juryn

Den 26 oktober anordnas studenttävlingen CRE8 the Future på Jernkontoret i Stockholm, en kreativitetstävling om Framtidsstipendiet på 400 000 kronor. Nu kan du anmäla dig som publik när studenterna pitchar sin lösning för juryn. 

På tävlingsdagen den 26 oktober får de utvalda studentlagen ett verkligt företagscase att lösa. Efter ett par timmar ska lagen, ett i taget, pitcha sin lösning för juryn som består av Claudia Olsson, vd på Exponential AB och utsedd till Young Global Leader av World Economic Forum, Gert Nilson, teknisk direktör på Jernkontoret och representanter från de medverkande stålföretagen. När alla studentlag har pitchat sin idé utser juryn ett vinnande lag. Stipendiet om 400 000 kronor delas sedan ut under Ståldagen den 7 november i Stockholm.

− Vi vill skapa en kreativ process med hjälp av stipendiet. Stålindustrin är innovationsdriven och den globala konkurrensen stenhård. Vi behöver kunna attrahera kreativa medarbetarna för att fortsätta leda teknikutvecklingen, säger Gert Nilson, teknisk direktör på Jernkontoret.

Allmänhet och media inbjuds att delta när studentlagen pitchar för juryn mellan kl. 18:15-20:30. Antalet platser är begränsat - anmäl dig här.

CRE8 är ett verktyg framtaget av Karlstads universitet tillsammans med Drivhuset i Karlstad. Läs mer: jernkonkontoret.se/framtidsstipendiet

Kontaktperson:

Gert Nilson, teknisk direktör
gert.nilson@jernkontoret.se, 070 253 01 14