Jernkontorets nyhetsbrev - ett axplock av det som händer inom järn- och stålindustrin i Sverige

Nu har Jernkontorets första upplaga av ett politiskt inriktat nyhetsbrev gått ut. Nyhetsbrevet är döpt efter visionen Stål formar en bättre framtid och lyfter några av de viktigaste nyheterna som rör järn- och stålindustrin. Det vänder sig till personer inom politik, myndighet, akademi, opinion och annan viktig verksamhet för svensk omställning och konkurrenskraft. Välkommen att prenumerera!

Jernkontorets nya nyhetsbrev är döpt efter visionen Stål formar en bättre framtid och riktar sig till personer inom politik, myndighet, akademi, opinion och annan viktig verksamhet för hållbar omställning och konkurrenskraft.

Jernkontoret har skickat ut den första upplagan av branschens politiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet är döpt efter visionen Stål formar en bättre framtid och lyfter några av de viktigaste nyheterna som rör järn- och stålindustrin i Sverige. Det vänder sig till personer inom politik, myndighet, akademi, opinion och annan viktig verksamhet för hållbar omställning och konkurrenskraft.

– Inom järn- och stålindustrin är företagen mitt uppe i att skriva industrihistoria genom att ta kliv för kliv ur fossilberoendet, utveckla stålprodukter som efterfrågas över världen och samtidigt arbeta för att attrahera rätt och hög kompetens som kan vara med och utveckla industrin. Som branschorganisation har vi ett intresse av att nå ut med nyheter om utvecklingen och vi hoppas att våra beslutsfattare, tjänstemän och opinionsbildare ser nyttan med det nya nyhetsbrevet, säger Maja Boström, kommunikationsdirektör på Jernkontoret.

Till dig som vill prenumerera på nyhetsbrevet Stål formar en bättre framtid

Saknar du nyhetsbrevet i din inkorg? Kolla din skräpkorg så att det inte hamnat där av misstag eller skriv upp dig för att starta en ny prenumeration

Frågor eller synpunkter? Kontaka oss gärna.