Dags att skicka in konferensbidrag till ESTAD 2021

Nu är det hög tid för dig som vill medverka vid konferensen ESTAD 2021 att sända in ditt konferensbidrag (abstract). Tidsfristen för bidrag har förlängts till den 12 november.

Jernkontoret står som värd för den femte upplagan av konferensen The European Steel Technology and Application Days, ESTAD 2021 – en betydelsefull teknisk konferens och mötesplats för europeisk stålindustri.

På grund av situationen med covid-19 planeras nu för en hybridkonferens med möjlighet att delta både digitalt och fysiskt i Stockholm 14−18 juni 2021.

Av samma anledning har tidsfristen för insändande av konferensbidrag (abstracts) förlängts till den 12 november 2020.

Konferensens Scientific Advisory Board leds av Göran Carlsson (tidigare vd för forskningsinstitutet Swerim) och består av de experter som ska bedöma inkomna bidrag. Cirka hälften av gruppen utgörs av nordiska experter.

– Det var glädjande för mig att bli tillfrågad om att leda Scientific Advisory Board. Jag ser nu fram emot att ta del av abstracts och rapporter och det ska bli väldigt roligt att välkomna alla medverkande och åhörare till ESTAD 2021, både personligen och digitalt, säger Göran Carlsson

All information om ESTAD 2021 finns på konferensens webbplats:

www.estad2021.com


Organisationskommittén för ESTAD 2021: 
ESTAD2021-organizing.jpg