Vi söker digital strateg/eventkoordinator

Vill du arbeta med kommunikation i en bransch som fortsätter att bygga svenskt välstånd och konkurrenskraft? I en bransch som dessutom är en viktig del i klimatomställningen, med mål om egen fossilfri produktion och med produkter som krävs för samhällets hållbara omställning? Välkommen till stålbranschen och ett socialt och snabbfotat kommunikationsteam på Jernkontoret.

Jernkontorets hus (med svart tak) vid Kungsträdgården i Stockholm. Foto: Pia Nordlander, BildN.

Vi erbjuder en relativt liten, och modig, kommunikationsavdelning, där din kompetens kan vara med och styra vad vi gemensamt väljer att göra. Tillsammans skapar vi en lärande arbetsmiljö, där det finns möjlighet att både finslipa kunskapen och bygga upp helt nya kompetenser. Vi sitter dessutom med vacker utsikt över Kungsträdgården i Stockholm.

Du kommer att arbeta med den digitala strategin, producera content, planera kampanjer och projektleda event och konferenser. Du behöver vara kreativ, snabbfotad och lösningsorienterad. Vi söker dig som kan arbeta både strategiskt och operativt. Du kan jobba smart i sociala medier, har erfarenhet av att projektleda konferenser och följer den politiska debatten.

Läs mer om tjänsten på Novare.se