Jernkontoret får förstärkning inom Metalliska material

Den 14 augusti tillträdde Tommy Ekholm som ny kommunikatör och webbredaktör på Jernkontoret. Tommy kommer bland annat att vara redaktör för webbplatsen metalliskamaterial.se och jobba med kompetens- och rekryteringsfrågor.

Tommy Ekholm har de senaste åren arbetat som journalist och varit nyhetschef för branschnyhetssidorna industrinyheter.se och metallerochgruvor.se.

Vad kommer du att arbeta med på Jernkontoret?
– Jag kommer att jobba som webbredaktör med fokus på metalliskamaterial.se, men även förlägga en del av min tid på kommunikationsavdelningen. Utöver det så kommer jag också att ingå i rekryteringsgruppen.

Vad är det bästa med den svenska stålindustrin?
– Jag tycker att stålindustrin är en spännande bransch med lång och stolt historia. Det är en del av ryggraden inom svensk basindustri och det ska bli kul att jobba för att driva branschen framåt.

Vad ser du mest fram emot med att jobba på Jernkontoret?
– Jag ser fram mot att lära känna nya arbetskamrater, få ta till mig av deras stora kunnande om branschen och tillsammans jobba för att ge stålbranschen de allra bästa förutsättningarna för att växa och utvecklas in i framtiden.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Jag tillbringar mycket tid med familjen som består av sambo, ett tonårigt barn och en 3,5-åring. Men jag tar mig även tid att skrika på mitt favoritlag i fotboll så ofta jag kan, gör försök att åter få fart på mitt stora filmintresse samt springa på en hel del konserter.

Vi på Jernkontoret hälsar Tommy hjärtligt välkommen!

Kontaktperson:

Gert Nilson, teknisk direktör
gert.nilson@jernkontoret.se, 08 679 17 05