Steeling Space i Dome of Visions

Jernkontoret och Umbilical Design välkomnar dig till en spännande kväll i Dome of Visions den 17 november med bland andra entreprenören och teknologstjärnan Claudia Olsson.

Program

16.30 - Välkommen

16.45 - Föreläsning av Claudia Olsson: Hur skapar morgondagens ledande företag värde i en digital värld? 

Claudia Olsson har kallats Teknologstjärna i pressen och bland annat utnämnts till Årets Ledare i Sverige. Claudia Olsson var första svensk att väljas ut till framtidsuniversitetet Singularity University på NASA Ames i Silicon Valley, och sedan 2013 har hon också varit rådgivare till universitetet. 2010 utseddes hon till årets topptalang av Nova 100, och förblir en av Sveriges mest framstående talanger. 

Claudia Olsson

Foto: claudiaolsson.com

17.30 - Paneldebatt med Claudia Olsson, Pär Jönsson, professor i metallurgi och vice skolchef på KTH, Göran Carlsson, koncernchef på Swerea och Reno Filla, ingenjör på Volvo. Anna Dyhre modererar.

18.15 - Mingel, plockmat och musik av thereminsolisten Fritiof Palm. Palm är en av få i Sverige som kan spela just theremin - ett tidigt elektroniskt instrument som patenterades i USA 1929. Detta är ett unikt tillfälle att bekanta er med detta spännande instrument! Se klipp med Fritiof Palm här (youtube.com)

Anmäl dig här (wufoo.com)

Kontaktperson:

Gert Nilson, forskningsdirektör
gert.nilson@jernkontoret.se, 08-679 17 05