Vardagsmakt på Örebro slott

I samband med Hindersmässan bjuder nätverken Metallkvinnor och Women in Mining på seminariet Vardagsmakt  om härskartekniker och schysst retorik.

Tid

Fredagen den 26 januari 2018 kl. 11.30–13.30

Plats

  • Örebro slott

Kontaktperson

I samband med Hindersmässan i Örebro 2018 vill gruv- och stålbranschernas kvinnliga nätverk, Metallkvinnor och Women in mining – Sweden, träffa dig som också tycker det är självklart med jämställdhet och mångfald även i traditionellt mansdominerade industrier.
 
Välkommen!

Vardagsmakt – om härskartekniker och schysst retorik

Fredagen den 26 januari bjuder nätverken på lunchseminariet Vardagsmakt - om härskartekniker och schysst retorik, med gästföreläsaren Serena Mon de Vienne, retorikexpert på byrån Snacka Snyggt. Seminariet ska ge dig kunskap och verktyg för att bemöta härskartekniker och retorik för en schysst och framgångsrik kommunikation. Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla. Även män.

Anmäl dig till Vardagsmakt

 

För Metallkvinnors medlemmar utgår reseersättning för tågresa mellan Stockholm och Örebro med max 250 kronor per resväg. Mejla dina biljetter och kvitton till anna.ponzio@jernkontoret.se för reseersättning. 

Nätverkslunch lördagen den 27 januari

På lördagen den 27 januari anordnas en företagslunch av SSAB i centrala Örebro för studenter med flera. Nätverkens medlemmar välkomnas och blir presenterade. Kostnadsfritt och öppet för alla i mån av plats. Anmäl intresse här

Tid: Lördagen den 27 januari kl. 12.00-13.30
Plats: TBD

Andra evenemang under Hindermässan: