Forskning, innovation och digitalisering

Lägg till ett industriperspektiv i ditt seminarium och bjud in företrädare från svensk basindustri. Välkommen att boka oss till ditt evenemang! 

Vi pratar gärna om hur forskning och innovation stärker Sveriges konkurrenskraft och hur det världsberömda svenska stålet är en viktig del av utvecklingen av hållbara lösningar på globala samhällsutmaningar. Vi kan också berätta om stålindustrins erbjudanden till kund, som ligger i den absoluta tekniska, ekonomiska och miljömässiga framkanten och utvecklas av drivna, engagerade och innovativa människor. Samtidigt som tillverkningsmetoderna har ett så litet miljömässigt fotavtryck som möjligt.


Anna PonzioAnna Ponzio

Forskningschef, Jernkontoret

Forskningschef som gärna talar om innovation och att tänka nytt. Koordinator för Hera-N, nätverket för kvinnor med ingenjörsutbildning som arbetar inom materialutveckling.  

Kontakt:
e-post: anna.ponzio@jernkontoret.se
telefon: 070 341 92 98

Gert NilsonGert Nilson

Teknisk direktör, Jernkontoret 

Bred industribakgrund och erfarenhet från bland annat USA och Tyskland. Kreativitet och innovation står i fokus när Gert Nilson pratar om framtidens basindustri. 

 

Kontakt:
e-post: gert.nilson@jernkontoret.se
telefon: 070 253 01 14

Bo-Erik PersBo-Erik Pers

Vd, Jernkontoret

Har mångårig erfarenhet från stålindustrin bland annat som marknadschef på SSAB. Passion för konkurrenskraft och svenska förutsättningar att konkurrera globalt. Deltar i regeringens industrisamtal och sitter i styrelsen för industrins forskningsinstitut Swerea samt är ordförande i SIS styrelse (Swedish Standards Institute). 
Kontakt:
e-post: bo-erik.pers@jernkontoret.se
telefon: 070 638 20 22