Branschkväll på Jernkontoret

Exklusiv kväll på Jernkontoret – möt stål- och gruvindustrin!

Tid

Den 12 november kl. 17.00-21.00. Middagen startar 17.30.

Plats

  • Jernkontoret
  • Kungsträdgårdsgatan 10
  • 111 87
  • Stockholm

Kontaktperson

Branschkväll för teknologer 2019

Du som läser till exempel elektroteknik, teknisk fysik, maskinteknik, industriell teknik och hållbarhet, industriell ekonomi, materialdesign eller teknisk kemi – Välkommen till middag och mingel med världsledande företag i Jernkontorets hus på Kungsträdgårdsgatan 10 i Stockholm.

Anmäl dig här senast den 5 november

Framgångarna för svensk stål- och gruvindustri vilar på förmågan att skapa erbjudanden baserade på avancerade material. För att trygga framgångarna behövs kompetens inom och tvärs en rad discipliner. Kunskapen om material är ett av framtidens absolut viktigaste utvecklingsområden och en förutsättning för att företagen ska kunna utveckla tekniken som behövs för att lösa morgondagens utmaningar. Hållbar tillverkning och tillämpning i den globala ekonomin. Här behövs ingenjörer inom ett flertal olika ämnesområden.

I företagens inspirerande och utmanande miljö finns obegränsade möjligheter. Både till personlig utveckling och goda karriärmöjligheter. Branscherna uppskattar och värdesätter passionerat engagemang och förmågan att omvandla idéer till verklighet. Våra världsledande företag verkar globalt och därmed erbjuds en stor arbetsmarknad med goda möjligheter att utvecklas och bidra till nya tekniska lösningar och affärer.

Branschkväll 5