Integration, mångfald och jämställdhet

Lägg till ett industriperspektiv i ditt seminarium och bjud in företrädare från svensk basindustri. Välkommen att boka oss till ditt evenemang! 

Vi pratar gärna om den svenska stålindustrins internationella verklighet, det systematiska arbete som pågår för att uppnå jämlikhet, behovet av kompetenta medarbetare med skiftande bakgrund och hur denna mångfald bidrar till framgång.


Boo RundqvistBoo Rundqvist

Strategisk kompetensförsörjning och employer branding, Uddeholm

Nära hälften av EU:s export av verktygsstål till Kina produceras av Uddeholm i Hagfors – affärer som generar resurser till vår välfärd. Men till detta krävs kompetens hos medarbetarna, bra infrastruktur och schyssta konkurrensvillkor. Boo är mycket engagerad i Teknikcollege och framhåller att industrin både behöver teoretiska praktiker och praktiska teoretiker.
Kontakt:
e-post: boo.rundquist@uddeholm.com
telefon: 0563 170 00 (vxl.)

Bo-Erik PersBo-Erik Pers

Vd, Jernkontoret

Har mångårig erfarenhet från stålindustrin bland annat som marknadschef på SSAB. Passion för konkurrenskraft och svenska förutsättningar att konkurrera globalt. Deltar i regeringens industrisamtal och sitter i styrelsen för industrins forskningsinstitut Swerea samt är ordförande i SIS styrelse (Swedish Standards Institute). 
Kontakt:
e-post: bo-erik.pers@jernkontoret.se
telefon: 070 638 20 22